Hydro Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Årets Bosch Car Service værksted

featured image

Bosch Ringkøbing – Årets Bosch Car Service 2023

Hydro Autocenter er Årets Bosch Car Service værksted  2023, hvor der måles på 17 forskellige kriterier. Man bliver bl.a. målt på den internationale Bosch kvalitetskontrol, kundemodtagelsen, en Mystery shopper kommer med en bil med indbyggede fejl, som vores dygtige mekaniker fandt.
Hele teamet hos Hydro Autocenter er stolte og glade for sejren, foran 160 andre gode værksteder med høj kvalitet.

Hydro Autocenter – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!