Hydro Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Serviceaftale

featured image

Beregn prisen på din serviceaftale

Regelmæssige serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer på din bil.
Med en serviceaftale hos Bosch Car Service Ringkøbing er du sikret mod uforudsete værkstedsregninger, og kan nøjes med at betale et lavt, fast beløb hver måned. Vi sørger for, at din bil bliver serviceret og vedligeholdt, og du slipper for at skulle hive et større beløb op af lommen, når du har været forbi vores værksted.
Nemmere bliver det ikke

Kig forbi  og hør nærmere eller beregn din pris her:


 

 


Hydro Autocenter – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!