Hydro Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bosch Service Vejhjælp

featured image

Få gratis vejhjælpsassistance med Bosch Car Service – Book online

Book online og få gratis vejhjælpsassistance. Værdi 399 kr.

Når du booker online hos Hydro Autocenter / Bosch Car Service Ringkøbing får du lige nu et års gratis vejhjælpsassistance til en værdi af 399 kr.
Tilbuddet gælder ALLE værkstedsydelser også f.eks. dækskifte.

Assistancen er hurtigt fremme: Vores samarbejdspartner SOS Dansk Autohjælp er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Du kan derfor regne med, at assistancen er fremme så hurtigt som muligt.

Assistancen tilbydes til person- eller erhvervsbiler under 3.500 kg ved driftsstop eller skade i hele Danmark*. Såfremt du kun er interesseret i anden service eller reparation på et af vores værksteder, har du mulighed
for at tilkøbe Vejhjælpsassistance for 399 kr.

Vejhjælpen indeholder

✔ Hurtig assistance
✔ Bugsering til valgfrit Bosch Car Service værksted (inkl. broafgift)
✔ Fri vidererejse
✔ Fritrækning og bjærgning
✔ Vejhjælp på stedet (hjulskifte, starthjælp, brændstofudbringning, døroplukning, afdækning ved rudeskader)


Hydro Autocenter – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!