Hydro Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service
Brian Christensen

Brian Christensen

Indehaver

Brian tager imod kunderne på værkstedet, og er garant for god service samt løser de daglige opgaver. Brian har stor erfaring i autobranchen, så har du spørgsmål så ring. Brian er tidligere blevet kåret til Årets Bosch Car service værksted, da han arbejdede som leder i Herning. Brian er altid positive og har et god humør.

60373040

bch@hydroautocenter.dk

Ryan Brandt

Ryan Brandt

Pladesmed/ mekaniker

Ryan er en unik pladesmed, som både kan udbedre buler og skader på alle slags biler. Ryan kan også lave mekanisk arbejde som serviceeftersyn og mekaniske reparationer. Ryan er en lun og humørfyldt fyr.

97320301

rb@hydroautocenter.dk

Michael Kirkeby

Michael Kirkeby

Tekniker

Michael er udlært hos Hydro Autocenter. Michael har sort bælte i Citroën og Peugeot. Er der nogle biler som driller, er Michael altid klar til at hjælpe, han er firmaets problemknuser. Han har de højeste uddannelser inden for Citroen og Bosch. Michael er altid smilende og i godt humør.

Muris

Muris

Tekniker

Muris er vores dygtige tekniker. Han har b.la. 16 års erfaring fra Ford og 2 år fra Opel. Muris kan løse de fleste opgaver, og ingen opgaver er for store eller små. Muris er altid smilende og i godt humør.

Tobias M. Lauridsen

Tobias M. Lauridsen

Mekaniker

Tobias er netop udlært mekaniker, efter at have gennemført Bosch Car Service lærlinge uddannelse. Tobias er altid frisk og smilende

Patrick Andersen

Patrick Andersen

Lærling

Patrick er en glad og smilende mand, som brænder for faget. Patrik er startet på Bosch lærling uddannelsen som er landets førende indenfor autobranchen.

Isak  Schackow

Isak Schackow

Mekanikerlærlilng

Isak er en glad og smilende mand, som brænder for faget. Isak er er lærling og følger den specielle Bosch lærlinge uddanndelse.

Søren Madsen

Søren Madsen

Indehaver, sælger

Søren er kaptajnen I salgsafdelingen. Han er utrolig dygtig til at opkøbe biler, beregne afgifter og sælge biler. Søren arbejder struktureret og har stor ordenssans. Har du spørgsmål mht. Køb af bil eller beregning af afgift på bil så ring til Søren. Søren er altid frisk og i godt humør.

Per Seisbøll

Per Seisbøll

Sælger

Per tager imod vores kunder med åbne arme og stort smil. Per har stor erfaring med salg og køb af biler. Har i spørgsmål så ring til Per, han hjælper gerne. Per er firmaets ”sprællemand”, som altid er i godt humør og altid smilende

91892930

ps@hydroautocenter.dk

Lena Schmidt Blomberg

Lena Schmidt Blomberg

Kundemodtager/ Reservedelsekspedient

Lena er altid glad og smilende. Lena har stor erfaring inden for branchen, og har bla. Været kundemodtager hos Ford Bjarne Nielsen og reservedelsansvarlig hos Refako i Ringkøbing.

Hydro Autocenter – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!