Hydro Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Airconditionservice

featured image

Airconditionservice kun 499 kr.

Få Airconditionservice for kun 499 kr. Vi gennemgår dit anlæg og påfylder kølemiddel op til 130 gram (R134a) eller 75 gram (R134yf). Tilbuddet gælder frem til 30. juni.
De 15 første, der bestiller Airconditionservice får den søde Penny Pingvin, som “plysbamse”.
Læs også den søde pennyhistorie op for din børn eller børnebørn! Klik her og hent historien

Dette er inkluderet i airconditionservice til 499 kr.

  • En visuel kontrol af anlægget
  • Test af køleevne før og efter service
  • Test af anlæg for at kontrollere utætheder
  • Vakuumtest
  • Tømning og tørring af anlæg
  • Påfyldning af evt. ekstra kølemiddel op til 150 gram R134a
  • Påfyldning af evt. ekstra kølemiddel op til 75 gram R1234yf
  • Sporemiddel og kompressorolie

Book online her airconditionservice til kun 499 kr.

De 15 første får Penny Pingvin, som en blysbamse
Læs historien om Penny her

 

Hvornår fik du sidst udført service på eller tjekket din bils airconditionanlæg? Med regelmæssig kontrol af dit AC-system får du en mere jævn drift og undgår store og reparationer, der kræver både tid og penge.

Et AC-system sørger ikke kun for en behagelig temperatur i kabinen. Det filtrerer også luften udefra, så du ikke indånder udstødningsgasser og andre emissioner. Du kan sagtens opleve, at bilens aircondition fungerer dårligt, uden at du er klar over det. I sådanne tilfælde indånder du og dine medpassagerer udstødningsgasser og anden forurening udefra, som kan være skadelige for helbredet. I den forbindelse er det også meget vigtigt at udskifte filteret i kabinen med jævne mellemrum. Snavset i ældre filtre er den perfekte grobund for bakterier og skimmelsvamp, når det er koldt ude. Sørg derfor for at udskifte filteret en gang om året, hver 1500 mil eller ifølge producentens anbefalinger.

Et optimalt fungerende airconditionanlæg skåner også miljøet og forhindrer lækage af kølemiddel. I tilfælde af lækage er det ikke tilstrækkeligt blot at genopfylde airconditionanlægget. Vi testtrykker og foretager fejlsøgning af dit airconditionanlæg, så du ved, om noget i systemet skal udbedres.

Gode råd til vedligeholdelse mellem serviceintervallerne på dit klimaanlæg

Ind imellem at du får klimaanlæg service hos os, er der en række ting, du kan gøre, for at vedligeholde dit klimaanlæg bedst muligt. Hvis du oplever lugtgener fra dit klimaanlæg, skyldes det højst sandsynligt bakteriedannelse i dit ventilationsanlæg. Her kan du bruge en bakteriedræbende rensevæske, som du sprøjter ind i anlægget.

Hvis det er meget varmt en dag, du kører, er det en god idé, at du slukker dit klimaanlæg et stykke tid før, du ender din kørsel. På den måde minimerer du risikoen for, at der dannes flere bakterier i dit klimaanlæg. Alligevel er det en god idé, at du regelmæssigt får klimaservice, så du er sikker på, at dit klimaanlæg altid fungerer optimalt – og vi udfører det altid til en god pris.


Hydro Autocenter – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!